Groepen

Uiteraard bent u ook welkom met een groter gezelschap, wij hebben de B&O (Bangert en Omstreken) zaal voor een gezelschap tot 32 personen en in ons restaurant kunt u maximaal met 50/60 personen terecht.

Hieronder vindt u een aantal menusuggesties voor zowel de lunch als diner, die met zorg door onze chef-kok voor u zijn samengesteld.
In ieder menu is een keuze verwerkt, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Het enige dat u hoeft te doen, is voor het hele gezelschap één van de keuzemenu’s uitkiezen.
Van dit menu maken wij een menukaart die op de avond zelf op tafel komt te staan. U en uw gasten kunnen dan op de avond zelf uit dit menu een keuze maken.
Mocht u toch andere wensen hebben, dan kunt u ons altijd even bellen of langskomen om een en ander rustig te bespreken.


Lunch

Lunchmenu 1

Tomatensoep, uiensoep of dagsoep

&

Proeverij D` Oude Veiling

Een keur van diverse koude en warme gerechten

&

koffie of thee

(of een ijsje, meerprijs € 5,50)

&&

€  24,75

Lunchmenu 2

Tomatensoep, uiensoep of dagsoep

&

Bangert sandwich
diverse laagjes toast met kip, bacon, sla, tomaat en soja

of

Huisgemaakte Focaccia
(met zongedroogde tomaten en zeezout)
gevuld met vissalade en een zongedroogde tomatenmayonaise

&

Koffie of thee
(of een ijsje, meerprijs € 5,50)

€  17,50

Lunchmenu 3

Tomatensoep, dagsoep of uiensoep

&

Diverse belegde steenovenbrood
 (2 p.p.)

&

Koffie of thee
(of een ijsje, meerprijs € 5,50)

€ 15,50


Diner

Leuke tip! Ontvangst met Kir Royale en een citroen spoom (verfrissend tussendoortje).

Al deze menu’s worden rijk geserveerd met gebakken aardappelen, warme groenten en salade.

Dinermenu A

Menu A:

 

Tomatensoep, uiensoep of dagsoep

&

Kogelbiefstuk

A la niçoise,

pastinaakpuree en een kalf jus met tijm en tomaat

of

 kalfssukade

 met zongedroogde tomaten, artisjokharten, bonen en een sherry-paprikasaus

of

Dag verse vis specialiteit

&

Verrassingsdessert

fantasie van de keuken!

 

€  29,50

Dinermenu B

 

Menu B:

 

Kleine Carpaccio van Ossenhaas

met basilicum pesto en een mayonaise van zongedroogde tomaten

of

Kleine gerookte zalm

met een gamba, spitskoolsalade en een honing-mosterddressing

&

Kogelbiefstuk

A la niçoise,

pastinaakpuree en een kalf jus met tijm en tomaat

of

 kalfssukade

 met zongedroogde tomaten, artisjokharten, bonen en een sherry-paprikasaus

of

Dag verse vis specialiteit

&

Verrassingsdessert

fantasie van de keuken!

 

€  35,00

Dinermenu C

Menu C:
 
 
 Gerookte Eendenborstmet rode koolsalade, gekonfijte uitjes en een vlierbessen-sinaasappeldressing

of

Zalmtaartje

gamba en spitskoolsalade

met een honing-mosterddressing

&

Dagverse vis specialiteit

of

Hertenbiefstuk

met een zuurkoolcrème, pompoenstukjes en een

 honing-cranberriessaus 

&

Huisgemaakte IJstaart

met een hazelnootkoekje en mokka crème

 

€  39,50

Dinermenu D

 

Menu D:

 

Carpaccio van Ossenhaas

met basilicum pesto en een mayonaise van zongedroogde tomaten

of

Vissalade

met tonijn, heilbot en gambastaartjes ,

komkommercompote en een kurkuma-sambalsaus

&

Dag verse vis specialiteit

of

Tournedos

A la niçoise,

pastinaakpuree en een kalf jus met tijm en tomaat

&

Vanille Cake met Tarte Tatin

walnotenijs en passievruchtensaus

Dinermenu E

Menu E: 

Wildpaté

met een zoete aardappelsalade en een cranberriessaus

of

Vissalade

met tonijn, heilbot en gambastaartjes ,

komkommercompote en een kurkuma-sambalsaus

&

Tournedos

A la niçoise,

pastinaakpuree en een kalf jus met tijm en tomaat

 

of

Dagverse vis specialiteit

&

Proeverij d`Oude Veiling

diverse lekkernijen van onze dessertkaart

 

 

€ 46,00

terug naar boven