Groepen

Uiteraard bent u ook welkom met een groter gezelschap, wij hebben de B&O (Bangert en Omstreken) zaal voor een gezelschap tot 32 personen en in ons restaurant kunt u maximaal met 50/60 personen terecht.

Hieronder vindt u een aantal menusuggesties voor zowel de lunch als diner, die met zorg door onze chef-kok voor u zijn samengesteld.
In ieder menu is een keuze verwerkt, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Het enige dat u hoeft te doen, is voor het hele gezelschap één van de keuzemenu’s uitkiezen.
Van dit menu maken wij een menukaart die op de avond zelf op tafel komt te staan. U en uw gasten kunnen dan op de avond zelf uit dit menu een keuze maken.
Mocht u toch andere wensen hebben, dan kunt u ons altijd even bellen of langskomen om een en ander rustig te bespreken.


Lunch

Lunchmenu 1

Tomatensoep, uiensoep of dagsoep

&

Proeverij D` Oude Veiling

Een keur van diverse koude en warme gerechten

&

koffie of thee

(of een ijsje, meerprijs € 5,50)

&&

€  24,75

Lunchmenu 2

Tomatensoep, uiensoep of dagsoep

&

Bangert sandwich
diverse laagjes toast met kip, bacon, sla, tomaat en soja

of

Huisgemaakte Focaccia
(met zongedroogde tomaten en zeezout)
gevuld met vissalade en een zongedroogde tomatenmayonaise

&

Koffie of thee
(of een ijsje, meerprijs € 5,50)

€  17,50

Lunchmenu 3

Tomatensoep, dagsoep of uiensoep

&

Diverse belegde steenovenbrood
 (2 p.p.)

&

Koffie of thee
(of een ijsje, meerprijs € 5,50)

€ 15,50


Diner

Leuke tip! Ontvangst met Kir Royale en een citroen spoom (verfrissend tussendoortje).

Al deze menu’s worden rijk geserveerd met gebakken aardappelen, warme groenten en salade.

Dinermenu A

Menu A:

 

Tomatensoep, uiensoep of kalfsbouillon

&

Kogelbiefstuk

met champignonrisotto, tomatenconcassé, een jus de veau en een zoete aardappelcrème

of

Proeverij van Beter leven varken

 met varkenshaas, speenvarken en spareribs met een pittige saus

of

Dag verse vis specialiteit

&

Verrassingsdessert

fantasie van de keuken!

 

€  29,50

Dinermenu B

 

Menu B:

 

Kleine carpaccio van ossenhaas

met rucola-pestomayonaise en Pecorino kaas

of

Kleine in hooi gerookte zalm

met een appeldressing en gezoete pecannoten

&

Kogelbiefstuk

met champignonrisotto, tomatenconcassé, een jus de veau en een zoete aardappelcrème

of

Proeverij van Beter leven varken

 met varkenshaas, speenvarken en spareribs met een pittige saus

of

Dag verse vis specialiteit

&

Verrassingsdessert

fantasie van de keuken!

 

€  35,00

Dinermenu C

Menu C:

 

Truffelham met geitenkaas

met watermeloen en een sinaasappel-truffeldressing

of

Combinatie van kalfsfilet en tonijn

met een salade van Bulghur en een sesamdressing

&

Dagverse vis specialiteit

of

Lamsrumpstreak

met Pecorino kaas, lookpuree en een saus van appelen en macadamianootjes

 &

Aardbeiendessert

aardbeien, mousse, aardbeienijs en vanilleroom

 

€  39,50

Dinermenu D

Menu D:

 

Carpaccio van ossenhaas

met rucola-pestomayonaise en Pecorino kaas

of

Visproeverij

met een klein vissoepje, viskroketje en gerookte zalm

&

Dag verse vis specialiteit

of

Tournedos

met champignonrisotto, tomatenconcassé, een jus de veau en een zoete aardappelcrème

&

Lemoncurt cheesecake

met watermeloenijs

€ 44,00

 

Dinermenu E

Menu E:

 

Terrine van zalm, paling en makreel

met een kruidensalade, gazpacho van komkommer en roze pepertjes

of

Carpaccio van ossenhaas

met rucola-pestomayonaise en Pecorino kaas

&

Tournedos

met champignonrisotto, tomatenconcassé, een jus de veau en een zoete aardappelcrème

of

Dagverse vis specialiteit

&

Proeverij d’Oude Veiling

diverse lekkernijen van onze dessertkaart

€ 46,00

terug naar boven