Groepen

Uiteraard bent u ook welkom met een groter gezelschap, wij hebben de B&O (Bangert en Omstreken) zaal voor een gezelschap tot 32 personen en in ons restaurant kunt u maximaal met 50/60 personen terecht.

Hieronder vindt u een aantal menusuggesties voor zowel de lunch als diner, die met zorg door onze chef-kok voor u zijn samengesteld.
In ieder menu is een keuze verwerkt, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Het enige dat u hoeft te doen, is voor het hele gezelschap één van de keuzemenu’s uitkiezen.
Van dit menu maken wij een menukaart die op de avond zelf op tafel komt te staan. U en uw gasten kunnen dan op de avond zelf uit dit menu een keuze maken.
Mocht u toch andere wensen hebben, dan kunt u ons altijd even bellen of langskomen om een en ander rustig te bespreken.


Lunch

Lunchmenu 1

Tomatensoep, uiensoep of dagsoep

&

Proeverij D` Oude Veiling

Een keur van diverse koude en warme gerechten

&

koffie of thee

(of een ijsje, meerprijs € 5,50)

&&

€  24,75

Lunchmenu 2

Tomatensoep, uiensoep of dagsoep

&

Bangert sandwich
diverse laagjes toast met kip, bacon, sla, tomaat en soja

of

Huisgemaakte Focaccia
(met zongedroogde tomaten en zeezout)
gevuld met vissalade en een zongedroogde tomatenmayonaise

&

Koffie of thee
(of een ijsje, meerprijs € 5,50)

€  17,50

Lunchmenu 3

Tomatensoep, dagsoep of uiensoep

&

Diverse belegde steenovenbrood
 (2 p.p.)

&

Koffie of thee
(of een ijsje, meerprijs € 5,50)

€ 15,50


Diner

Leuke tip! Ontvangst met Kir Royale en een citroen spoom (verfrissend tussendoortje).

Al deze menu’s worden rijk geserveerd met gebakken aardappelen, warme groenten en salade.

Dinermenu A

Menu A:

 

Tomatensoep, uiensoep of dagsoep

&

Kogelbiefstuk

met een krokantje van San Daniele ham en een saus van paddenstoelen en cognac

of

drieluik van het varken

varkensrib, medaillons en gefrituurde pulled pork met gepofde knoflook met rozemarijn en honing

of

Dag verse vis specialiteit

&

Verrassingsdessert

fantasie van de keuken!

 

€  29,50

 

Dinermenu B

 

Menu B:

 

Kleine Carpaccio van Ossenhaas

met een bieslook-rucola mayonaise en Pecorinokaas

of

Kleine gerookte zalm

met een gamba, spitskoolsalade en een honing-mosterddressing

&

Kogelbiefstuk

met een krokantje van San Daniele ham en een saus van paddenstoelen en cognac

of

drieluik van het varken

varkensrib, medaillons en gefrituurde pulled pork met gepofde knoflook met rozemarijn en honing

of

Dag verse vis specialiteit

&

Verrassingsdessert

fantasie van de keuken!

 

€  35,00

Dinermenu C

Menu C:
 
 
Terrine van gerookte scharrelkip

met een salade van granaatappel en een sinaasappelmayonaise

of

Gerookte zalm met gambastaartjes

taartje van rode biet en een bieslook- citroensaus

&

Dagverse vis specialiteit

of

Kalfshaas

met tapenade van tomaat, mozzarella, zeegras en een truffelsaus

&

Soezen met vanilleroom

Abrikozengelei, panna cotta ijs en chocoladesaus

 

€  39,50

Dinermenu D

 

Menu D:

 

Carpaccio van Ossenhaas

met een bieslook-rucola mayonaise en Pecorinokaas

of

Vissalade

dagverse vis, tonijn, zalm, gamba en een komkommercompote en een kurkuma-sambalsaus

&

Dag verse vis specialiteit

of

Tournedos

met een krokantje van San Daniele ham en een saus van paddenstoelen en cognac

&

Cheesecake

met yoghurt en vanille, frambozenijs en stroop

 

 

€ 44,00

Dinermenu E

Menu E: 
 
Drie luik van Schaaldierenmet kreeft, bonbon van Hollandse garnalen, bitterbal van rivierkreeft en een pittige mayonaiseof

Lamspastrami

met pistachenootjes en een vijgenstroop

&

Tournedos

met een krokantje van San Daniele ham en een saus van paddenstoelen en cognac

 

of

Dagverse vis specialiteit

&

Proeverij d`Oude Veiling

diverse lekkernijen van onze dessertkaart

 

 

€ 46,00

terug naar boven