De webpagina’s van de Brasserie d’Oude Veiling worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de teksten op deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, verplichting of verantwoordelijkheid voor eventuele foutieve of onvolledige informatie op deze website.

Online reserveringen
Reserveringen die online via deze website worden gemaakt zijn aanvragen. Een reserveringsaanvraag dient altijd door ons te worden bevestigd. Zonder bevestiging is de aanvraag niet verwerkt en is er geen reservering tot stand gekomen. Indien u niet tijdig een bevestiging ontvangt, neem dan contact met ons op.

Privacy
De gegevens die wij verzamelen tijdens het reserveringsproces worden nergens opgeslagen. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de reserveringsaanvraag in behandeling te kunnen nemen en u, indien nodig, telefonisch te benaderen over deze aanvraag. Dergelijke gegevens worden onder geen beding inzichtelijk gemaakt of verkocht aan derden. Uw gegevens worden nadat de reservering is bevestigd nooit meer gebruikt

Wijzigingen
Brasserie d’Oude Veiling behoudt zich het recht voor ten alle tijde en zonder nadere kennisgeving aanvullingen, verbeteringen en/of wijzigingen, zowel in de website als in deze disclaimer, aan te brengen. Alle genoemde tarieven zijn inclusief de geldende BTW en onder voorbehoud. Op onze menukaarten in de zaak staan altijd de geldende tarieven. Neem voor de laatste prijzen contact met ons op.

Internet partner
Deze website is ontwikkeld door Sightdraft uit Zwaag. Sightdraft kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan uit het gebruik van deze website.

Copyright
De aangeboden informatie is copyright van Brasserie d’Oude Veiling. Kopiëren en/of gebruik van informatie van deze website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.