Groepen

Uiteraard bent u ook welkom met een groter gezelschap, wij hebben de B&O (Bangert en Omstreken) zaal voor een gezelschap tot 32 personen en in ons restaurant kunt u maximaal met 50/60 personen terecht.

Hieronder vindt u een aantal menusuggesties voor zowel de lunch als diner, die met zorg door onze chef-kok voor u zijn samengesteld.
In ieder menu is een keuze verwerkt, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Het enige dat u hoeft te doen, is voor het hele gezelschap één van de keuzemenu’s uitkiezen.
Van dit menu maken wij een menukaart die op de avond zelf op tafel komt te staan. U en uw gasten kunnen dan op de avond zelf uit dit menu een keuze maken.
Mocht u toch andere wensen hebben, dan kunt u ons altijd even bellen of langskomen om een en ander rustig te bespreken.

Lunch

Lunchmenu 1


Tomatensoep, uiensoep of dagsoep


&


Proeverij D` Oude Veiling


Een keur van diverse koude en warme gerechten


&


koffie of thee


(of een ijsje, meerprijs € 5,50)


&&


€ 24,75


Lunchmenu 2


Tomatensoep, uiensoep of dagsoep


&


Bangert sandwich diverse laagjes toast met kip, bacon, sla, tomaat en soja


of


Huisgemaakte Focaccia (met zongedroogde tomaten en zeezout) gevuld met vissalade en een zongedroogde tomatenmayonaise


&


Koffie of thee (of een ijsje, meerprijs € 5,50)


€ 17,50


Lunchmenu 3


Tomatensoep, dagsoep of uiensoep


&


Diverse belegde steenovenbrood (2 p.p.)


&


Koffie of thee (of een ijsje, meerprijs € 5,50)


€ 15,50



Diner

Dinermenu 1


Menu 1:


Tomatensoep, uiensoep of dagsoep


&


USA Steak


met Opperdoezer Ronde, gerookte knoflook en een heldere tijmsaus


of


Drieluik van het varken


varkensrib, Ibericovarken, varkenshaasbiefstuk, met mangosalade en een appel -kurkuma stroopje


of


Dag verse vis specialiteit


&


Verrassingsdessert


fantasie van de keuken!


€ 29,50


Dinermenu 2


 

Menu 2:


Kleine Carpaccio van Ossenhaas


met een truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas


of


Kleine gerookte zalm


met komkommerspaghetti en een sesam-koriandersaus


&


USA Steak


met Opperdoezer Ronde, gerookte knoflook en een heldere tijmsaus


of


Drieluik van het varken


varkensrib, Ibericovarken, varkenshaasbiefstuk, met mangosalade en een appel -kurkuma stroopje


of


Dag verse vis specialiteit


&


Verrassingsdessert


fantasie van de keuken!


€ 35,00


Dinermenu 3


Menu 3:


Antipasta met Italiaanse ham, truffelsalami, pittige salami, watermeloensalade en balsamico stroop


of


Caprese salade met Buratta mozzarella, gefrituurde basilicum, pijnboompitten en salsa verde


&


Dagverse vis specialiteit


of


Kalfshaas met een bitterbal van tonijn en een knoflook-beurre blanc


&


Aardbeiendessert met panna cotta, aardbeien-sinaasappelmousse, verse aardbeien en vanille ijs


€ 39,50


Dinermenu 4


Menu 4:


Steak tartaar


met diverse uitjes, gepocheerd ei en een Griekse yoghurtmayonaise


of


Gerookte zalm met gebrande makreel


met komkommerspaghetti en een sesam-koriandersaus


&


Dag verse vis specialiteit


of


Tournedos


met een tarte tatin van uien, asperges en tomaat en een pepersaus


&


Cheesecake


met citrus schuim, citroenijs en mangosaus


 


€ 44,00


Dinermenu 5


Menu 5:



Vis drieluik
vissoepje, lasagne van paling, gamba met artisjok met een mierikswortelsaus


of


Carpaccio van ossenhaas met een truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas


&


Tournedos met een tarte tatin van uien, asperges en tomaat en een pepersaus


of


Dagverse vis specialiteit


&


Proeverij d’Oude Veiling diverse lekkernijen van onze dessertkaart


€ 46,00


 

Leuke tip! Ontvangst met Kir Royale en een citroen spoom (verfrissend tussendoortje).

Al deze menu’s worden rijk geserveerd met gebakken aardappelen, warme groenten en salade.

 

terug naar boven